Modern halıları minimalist bir eve dahil etmek

03-11-2023 13:26
Modern halıları minimalist bir eve dahil etmek

Düz vs desenli modern halı

Tercih ettiğiniz malzemeye ve havlara karar verdikten sonra, dikkatinizi düz veya desenli bir halı isteyip istemediğinize çevirmenin zamanı geldi. Desenli kilim ve halılar bir odada gerçekten cesur bir ifade yaratabilir ve genellikle minimalist alanlarda iyi çalışır. Odaya dahil etmeyi planladığınız dekoru tamamlayan soyut çağdaş tasarımlar veya klasik motifler ve detaylar arasından seçim yapabilirsiniz. Yatak odası veya oturma odası için bir halı olarak parlak bir renk sıçraması, alanı yükseltmek için gereken şey olabilir ve sert zeminle elde edilmesi zor bir şeydir.

Oda zaten dekoratif mobilyalarla yoğun bir şekilde süslenmişse, modern halı o zaman düz bir halı veya kilim çözüm olabilir. Bu, tek bir blok renk olması gerektiği anlamına gelmez; birçok modern halı ve kilim, derinlik ve çekicilik katan ince renk lekelerine sahiptir.

Kalbiniz parke zeminde ama halının rengini ve tarzını mı istiyorsunuz? Mermer, karo veya ahşap zemininizi tamamlayacak modern bir halı seçerek her ikisine de sahip olabilirsiniz. Mekana doku ve derinlik katacak, yeniden dekore etmeye karar verdiğinizde başka bir odaya kolayca taşınabilme avantajını da beraberinde getirecektir.  modern halı

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.