Oturma odası için doğru boyutta halı nasıl bulunur?

03-11-2023 11:09
Oturma odası için doğru boyutta halı nasıl bulunur?

Yaşam alanınıza hayat vermek ve ruh katmak için doğru ürünü seçmeniz yeterli. Oturma odaları için mükemmel ürünler, mekana bütünlük hissi katar ve yerleştirildiği alanın diğer yönleriyle tamamlandığında sıcaklık sunar.

Uygun boyutta ve aynı zamanda oturma odasının temasıyla uyumlu bir ürün seçmek göz korkutucu bir iştir. Farklı renk, desen ve malzemelerle, farklı fiyatlarda birçok seçenek mevcuttur. Tüm bu hususlar göz önüne alındığında oturma odası için doğru ürünü seçmek çok zor olabilir.

Bu süreci kolaylaştırmaya yardımcı olmak ve sizi oturma odaları için mükemmel halıya yönlendirmek için buradayız. Satın alma kararınızın temelini oluşturduğundan, öncelikle boyut konusuna değineceğiz.

Oturma odası için doğru boyutta halılar nasıl seçilir?

Odanızın nasıl bir görünüm ve his yansıtmasını istediğinize karar vererek işe başlayın. Geniş görünmesini mi yoksa konfora vurgu yaparak daha rahat görünmesini mi istiyorsunuz? Buna göre, seçmeniz gereken boyuta karar vermenize yardımcı olabilecek oturma odası için 3 yerleştirme seçeneği vardır. İşte kısa bir boyut rehberi:

1.Mobilyalarınızın tüm ayaklarının halının çevresinde olması


Oturma odanızın geniş görünmesini istiyorsanız, mobilyalarınızın tüm ayakları halı yerine yerde olsun. Bu senaryoda, salon alanınıza kıyasla daha küçük boyutta bir ürüne sahip olun. Oda büyüklüğüne göre üç boyut seçeneği şunlardır - kompakt bir oda için 150 cm X 210 cm, orta büyüklükte bir oda için 180 cm X 280 cm.

Bu senaryoya uyan tüm oturma odası halılarını keşfedin.

2. Mobilyanın sadece ön ayaklarının halı üzerinde olması


Şık zemininizi sergilemek mi istiyorsunuz? Bu düzenleme tam size göre. Mobilyalarınızın sadece ön ayaklarını halının üzerine koyun ve arka ayakların doğrudan zeminde durmasını sağlayın. Oda büyüklüğüne göre üç boyut seçeneği - kompakt bir oda için 180 cm X 260 cm, orta büyüklükte bir oda için 240 cm X 300 cm.

3. Mobilyalarınızın tüm ayaklarının halının üzerinde olması

Oturma odanızda rahat bir his yaşamak istiyorsanız, mobilyaların tamamen üzerine yerleştirildiği ve tek bir bacağın doğrudan zemine temas etmediği bir halıya sahip olun. Oda büyüklüğüne göre üç boyut seçeneği şunlardır - kompakt bir oda için 270 cm X 360 cm, orta büyüklükte bir oda için 240 cm X 300 cm.

Bu senaryoya uyan tüm oturma odası ürünlerimizi web sitemizde keşfedin.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.